Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Pokoje u Lucyny

Adres obiektu Sołtystwo 26A, 34-532 Czarna Góra
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 21 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 32

 
 

Anka K.
Dodano: 2018-07-19
Pobyt od: 2018-06-29 do 2018-07-02 IP: xxx.25.121.57
 
 
    

U Pani Lucyny jesteśmy gośćmi w zimie i w lecie - doskonałe położenie zimą do jazdy na nartach w lecie do pieszych wędrówek. Przemiła atmosfera, czyste zadbane i wygodne pokoje, wspaniałe wyżywienie. POLECAM-POLECAM-POLECAM. Kto skorzysta - nie będzie zawiedziony.


 
 

Chór Kameralny "Belfersingers" z Gorlic
Dodano: 2018-07-05
Pobyt od: 2018-06-29 do 2018-07-01 IP: xxx.25.121.206
 
 
   

Nie tylko w zimie, także w lecie doskonałe miejsce na wypoczynek. Spędziliśmy u Pani Lucyny prawie trzy dni we wspaniałych warunkach na warsztatach chórlanych. Cisza, piękne widoki, super pokoje, wyśmienite jedzenie,a przede wszystkim rodzinna atmosfera, jaką zapewniła nam Pani Lucyna spowodowały, że znaleźliśmy miejsce na najbliższe lata na nasze warsztaty chóralne. Dziękujemy!


 
 

Rodzina Guździków
Dodano: 2018-02-20
Pobyt od: 2018-02-10 do 2018-02-17 IP: xx.31.143.144
 
 
    

Pensjonat u Lucyny to idealnie miejsce na zimowy wypoczynek i nie tylko. Na terenie posesji znajduje się przestronny parking, chatka grillowa, a w okresie letnim atrakcje dla dzieci. W pensjonacie bardzo czysto, bardzo ciepło, bardzo smacznie i obficie. Jest możliwość przygotowania własnych posiłków. Dostępne gry, książki i zabawki dla najmłodszych. Gospodarze bardzo mili, uczynni, panuje wręcz rodzinna atmosfera. Do dyspozycji gości narciarnia z możliwością suszenia butów. Dodatkowo dla gości zniżki na wyciągi. Było nam bardzo miło po raz kolejny wypoczywać tutaj, zapewne wracać będziemy wielokrotnie. Serdecznie polecamy to miejsce. :)


 
 

Bogusława Trąbska z rodzinom.
Dodano: 2018-02-19
Pobyt od: 2018-02-10 do 2018-02-17 IP: xx.248.152.44
 
 
    

Nie pamiętam ile razy byliśmy u Pani Lucyny ,ale zawsze jest wyśmienicie .Atmosfera bardzo miła,gospodarze przemili zarówno Pani Lucyna; Pan Janek no i oczywiście córki i zięć.Pokoje czyste i bardzo,bardzo ciepłe.Jedzenie dobre ,domowe i zawsze się przytyje choćbyś nie chciał.Stoki narciarskie bardzo blisko,termy również.Apartament wyśmienity,choć przebywałam w nim tylko gościnnie.Polecam wszystkim.


 
 

Rodzina Borowskich
Dodano: 2018-02-15
Pobyt od: 2018-02-04 do 2018-02-10 IP: xxx.146.229.243
 
 
    

Byliśmy u Pani Lucyny już 3 razy zimą i na pewno jeszcze tu wrócimy. Gospodarze są bardzo sympatyczni. Pokoje czyste i bardzo ciepłe. Posiłki obfite i smaczne. Okolica spokojna, obok domu jest bardzo ładna trasa spacerowa. Blisko do wyciągów narciarskich. Gorąco polecamy!!!


 
 

Radek
Dodano: 2018-02-11
Pobyt od: 2018-02-03 do 2018-02-10 IP: xx.182.233.248
 
 
    

Właśnie wróciliśmy z zimowisk w Czarnej Górze. Wynajmowaliśmy dwupokojowy apartament na samej górze. Pokoje były duże, jasne, lokal miał 2 balkony, TV, CD stereo i kompletnie wyposażony aneks kuchenny z lodówką, mikrofalą i kuchenką elektryczną. Było czysto i ciepło, nawet przy zakręconych kaloryferach. W budynku do dyspozycji narciarnia z suszarnią do butów oraz altana do grilla. Parking duży, nie ma problemu z wolnym miejscem. Ogólnie polecamy.


 
 

Rodzinka Moczulskich z Łodzi
Dodano: 2018-02-10
Pobyt od: 2018-02-03 do 2018-02-10 IP: xx.0.39.12
 
 
    

Bardzo polecamy to miejsce. Byliśmy tu po raz trzeci w zimie, pewnie nie ostatni ☺⛷. Pokoje bardzo czyste, zadbane.Gospodarze bardzo sympatyczni i pomocni.Wokół mnóstwo stoków. Fajna narciarnia. Bardzo dobre domowe jedzenie. (Śniadania oraz obiady). Kolacje można przyrządzić samemu w dobrze wyposażonej jadalni. W domku jest bardzo ciepło. Piękne widoki z balkonu. Miejsce godne polecenia. W pobliżu termy w Bukowinie czy Białce. Blisko na Słowację czy nad Morskie Oko.


Rodzinka Moczulskich z Łodzi - opinia o obiekcie Pokoje u Lucyny Rodzinka Moczulskich z Łodzi - opinia o obiekcie Pokoje u Lucyny
 
 

Joanna i Dariusz Sajdak
Dodano: 2017-02-19
Pobyt od: 2017-02-17 do 2017-02-19 IP: xx.254.147.33
 
 
    

Cudowny weekend u cudownych ludzi , mega czysto ,mega smacznie - nie wiecie ile możecie zjeść 😁,narciarnia niespotykana ! Kto był to wie kto nie był ma szanse zobaczyć . Stoki w okolicy do koloru do wyboru , gorąco polecam pozdrawiam gospodynie Panią Lucynkę i córki . Dziękujemy Joanna i Dariusz pobyt 17-19luty 2017


 
 

Rodzinka z Łodzi
Dodano: 2017-02-09
Pobyt od: 2017-01-15 do 2017-01-29 IP: xx.89.168.165
 
 
    

Bardzo dziękujemy Gospodarzom za przemiły pobyt zimowy! Cudowna atmosfera, przytulne miejsce, wyśmienita kuchnia, obiekt bardzo zadbany, wszędzie bardzo czysto, w całym domu baaaardzo cieplutko, znakomita lokalizacja - stoki narciarskie do wyboru, do koloru. Gospodarze zawsze dbają o swoich gości i są na każde zawołanie. Rewelacyjna chatka grillowa na wieczorne posiedzenia. Dla gości rewelacyjna narciarnia, ogrzewana, nawet są pręty do suszenia butów! Było bardzo miło po raz kolejny spędzić u Was ferie, z pewnością wracać będziemy do Lucynki wielokrotnie. Szczerze polecamy wszystkim, którzy szukają sprawdzonego miejsca - zarówno na pobyty zimowe, jak i letnie!


 
 

Kozłowscy z Lublina
Dodano: 2017-01-15
Pobyt od: 2016-12-29 do 2017-01-02 IP: xxx.146.92.2
 
 
    

Atmosfera super domowa , bardzo czysto w pokojach , świetne warunki , gospodarze bardzo mili i elastyczni , rewelacyjna kuchnia i obsługa, Niska cena . Bardzo dobrze przygotowana i funkcjonalna narciarnia, wygodny parking . Świetna baza wypadowa dla miłośników nart [wszędzie blisko] . Napewno będziemy tam wracać . Gorąco polecam.


Opinie 1-10 z 32

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie