Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje u Lucyny

Adres obiektu Sołtystwo 26A, 34-532 Czarna Góra
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 19 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 30

 
 

Rodzina Guździków
Dodano: 2018-02-20
Pobyt od: 2018-02-10 do 2018-02-17 IP: xx.31.143.144
 
 
    

Pensjonat u Lucyny to idealnie miejsce na zimowy wypoczynek i nie tylko. Na terenie posesji znajduje się przestronny parking, chatka grillowa, a w okresie letnim atrakcje dla dzieci. W pensjonacie bardzo czysto, bardzo ciepło, bardzo smacznie i obficie. Jest możliwość przygotowania własnych posiłków. Dostępne gry, książki i zabawki dla najmłodszych. Gospodarze bardzo mili, uczynni, panuje wręcz rodzinna atmosfera. Do dyspozycji gości narciarnia z możliwością suszenia butów. Dodatkowo dla gości zniżki na wyciągi. Było nam bardzo miło po raz kolejny wypoczywać tutaj, zapewne wracać będziemy wielokrotnie. Serdecznie polecamy to miejsce. :)


 
 

Bogusława Trąbska z rodzinom.
Dodano: 2018-02-19
Pobyt od: 2018-02-10 do 2018-02-17 IP: xx.248.152.44
 
 
    

Nie pamiętam ile razy byliśmy u Pani Lucyny ,ale zawsze jest wyśmienicie .Atmosfera bardzo miła,gospodarze przemili zarówno Pani Lucyna; Pan Janek no i oczywiście córki i zięć.Pokoje czyste i bardzo,bardzo ciepłe.Jedzenie dobre ,domowe i zawsze się przytyje choćbyś nie chciał.Stoki narciarskie bardzo blisko,termy również.Apartament wyśmienity,choć przebywałam w nim tylko gościnnie.Polecam wszystkim.


 
 

Rodzina Borowskich
Dodano: 2018-02-15
Pobyt od: 2018-02-04 do 2018-02-10 IP: xxx.146.229.243
 
 
    

Byliśmy u Pani Lucyny już 3 razy zimą i na pewno jeszcze tu wrócimy. Gospodarze są bardzo sympatyczni. Pokoje czyste i bardzo ciepłe. Posiłki obfite i smaczne. Okolica spokojna, obok domu jest bardzo ładna trasa spacerowa. Blisko do wyciągów narciarskich. Gorąco polecamy!!!


 
 

Radek
Dodano: 2018-02-11
Pobyt od: 2018-02-03 do 2018-02-10 IP: xx.182.233.248
 
 
    

Właśnie wróciliśmy z zimowisk w Czarnej Górze. Wynajmowaliśmy dwupokojowy apartament na samej górze. Pokoje były duże, jasne, lokal miał 2 balkony, TV, CD stereo i kompletnie wyposażony aneks kuchenny z lodówką, mikrofalą i kuchenką elektryczną. Było czysto i ciepło, nawet przy zakręconych kaloryferach. W budynku do dyspozycji narciarnia z suszarnią do butów oraz altana do grilla. Parking duży, nie ma problemu z wolnym miejscem. Ogólnie polecamy.


 
 

Rodzinka Moczulskich z Łodzi
Dodano: 2018-02-10
Pobyt od: 2018-02-03 do 2018-02-10 IP: xx.0.39.12
 
 
    

Bardzo polecamy to miejsce. Byliśmy tu po raz trzeci w zimie, pewnie nie ostatni ☺⛷. Pokoje bardzo czyste, zadbane.Gospodarze bardzo sympatyczni i pomocni.Wokół mnóstwo stoków. Fajna narciarnia. Bardzo dobre domowe jedzenie. (Śniadania oraz obiady). Kolacje można przyrządzić samemu w dobrze wyposażonej jadalni. W domku jest bardzo ciepło. Piękne widoki z balkonu. Miejsce godne polecenia. W pobliżu termy w Bukowinie czy Białce. Blisko na Słowację czy nad Morskie Oko.


Rodzinka Moczulskich z Łodzi - opinia o obiekcie Pokoje u Lucyny Rodzinka Moczulskich z Łodzi - opinia o obiekcie Pokoje u Lucyny
 
 

Joanna i Dariusz Sajdak
Dodano: 2017-02-19
Pobyt od: 2017-02-17 do 2017-02-19 IP: xx.254.147.33
 
 
    

Cudowny weekend u cudownych ludzi , mega czysto ,mega smacznie - nie wiecie ile możecie zjeść 😁,narciarnia niespotykana ! Kto był to wie kto nie był ma szanse zobaczyć . Stoki w okolicy do koloru do wyboru , gorąco polecam pozdrawiam gospodynie Panią Lucynkę i córki . Dziękujemy Joanna i Dariusz pobyt 17-19luty 2017


 
 

Rodzinka z Łodzi
Dodano: 2017-02-09
Pobyt od: 2017-01-15 do 2017-01-29 IP: xx.89.168.165
 
 
    

Bardzo dziękujemy Gospodarzom za przemiły pobyt zimowy! Cudowna atmosfera, przytulne miejsce, wyśmienita kuchnia, obiekt bardzo zadbany, wszędzie bardzo czysto, w całym domu baaaardzo cieplutko, znakomita lokalizacja - stoki narciarskie do wyboru, do koloru. Gospodarze zawsze dbają o swoich gości i są na każde zawołanie. Rewelacyjna chatka grillowa na wieczorne posiedzenia. Dla gości rewelacyjna narciarnia, ogrzewana, nawet są pręty do suszenia butów! Było bardzo miło po raz kolejny spędzić u Was ferie, z pewnością wracać będziemy do Lucynki wielokrotnie. Szczerze polecamy wszystkim, którzy szukają sprawdzonego miejsca - zarówno na pobyty zimowe, jak i letnie!


 
 

Kozłowscy z Lublina
Dodano: 2017-01-15
Pobyt od: 2016-12-29 do 2017-01-02 IP: xxx.146.92.2
 
 
    

Atmosfera super domowa , bardzo czysto w pokojach , świetne warunki , gospodarze bardzo mili i elastyczni , rewelacyjna kuchnia i obsługa, Niska cena . Bardzo dobrze przygotowana i funkcjonalna narciarnia, wygodny parking . Świetna baza wypadowa dla miłośników nart [wszędzie blisko] . Napewno będziemy tam wracać . Gorąco polecam.


 
 

Matusiaki z Łodzi
Dodano: 2017-01-06
Pobyt od: 2016-12-28 do 2017-01-05 IP: xx.175.15.100
 
 
  

Właściciele bardzo mili atmosfera prawie jak w domu pokoje bardzo ładne i czyste nie polecam tylko wyżywienia bo przez tydzień przybyliśmy na wadze wraz żoną po trzy kilo a poważnie jedzenie ekstra smaczne i bez ograniczeń polecamy z czystym sumieniem


 
 

Goście z Włocławka
Dodano: 2015-09-24
Pobyt od: 2015-02-23 do 2015-03-01
 
 
 

Cisza i spokój, dobre miejsce na rodzinny lub z grupą znajomych wypad na narty. Czysto schludnie. Smaczne domowe posiłki. Pokoje dobrze urządzone. Jest narciarnia - ogrzewana, jedyne czego trochę brakuje to jakiś nadmuch lub grzejniki na buty narciarskie. Za to bliziutko do Stacji narciarskiej Litwinka-Grapa, którą polecam (nie ma zbyt dużych tłumów i kolejek pod wyciągiem) oraz Koziniec Ski. Dobre miejsce wypadowe na inne stacje z grupy TatrySki które są na jednym karnecie. Znakomita jakość do ceny. Pozdrawiamy Panią Lucynę


Opinie 1-10 z 30

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie